Zovi

Objavljen telefonski broj za komunalne redare u Mostaru

''Pozivom na broj 036 505 521 (broj Službe za inspekcijske poslove) ili direktno na broj 036 505 523, građani mogu ostvariti neposrednu komunikaciju sa Komunalnim redarima'', navedeno je.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 05. 2021. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komunalni redari Grada Mostara su već od sredine ovog mjeseca  krenuli  s obavljanjem redovnih radnih zadataka, u funkciji nadzora nad poštivanjem komunalnog reda u sa ciljem pravilnog uređenja, održavanja, korištenja, zaštite i očuvanja javnih površina, navode u svom priopćenju iz Grada.

Nadležnost komunalnih redara je u oblasti nadzora nad provođenjem odredaba Odluke o komunalnom redu, a ovlaštenja propisana Zakonom o komunalnim djelatnostima.

U ovom trenutku Komunalni redari Grada Mostara, u funkciji pružanja pomoći komunalnoj inspekciji, samostalno vrše provjeru odobrenja za zauzimanje javne površine kod svih ugostiteljskih objekata, koji predmetima–ugostiteljskom opremom zauzimaju iste. Na podlozi činjeničnog stanja koje oni utvrde, nadležni komunalni inspektori poduzimat će daljnje radnje u postupku.

''Napominjemo, da će se provedenim aktivnostima uspostavljanja komunalnog redarstva u Gradu Mostaru, te svakodnevnim angažmanom komunalnih redara na području Grada Mostara, stvoriti uvjeti za bolji i ugodniji život svih građana, koji će dobiti priliku da na brži i efikasniji način način realiziraju svoje zahtjeve, u predmetima zaštite i očuvanja javnih površina'', navode u priopćenju.

Pozivaju građane da se aktivno uključe u rješavanje problema održavanja komunalnog reda, te zajedno sa Komunalnim redarima, detektirajući negativne situacije na javnim površinama Grada, ostvare pretpostavke ostvarenju zajedničkog nam cilja, a to je čist i uređen Grad Mostar.

''Pozivom na broj 036 505 521 (broj Službe za inspekcijske poslove) ili direktno na broj 036 505 523, građani mogu ostvariti neposrednu komunikaciju sa Komunalnim redarima'', navedeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close