Počeli radovi

Obnavljaju se prostorije Porezne uprave Mostar za skoro 300 tisuća KM

Iz Porezne uprave pozivaju građane da smanje dolazak u njihove prostorije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 12. 2020. u 07:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski ured Porezne uprave Federacije BiH u Titovoj ulici u Mostaru trebao uskoro bi trebao biti obnovljen te izgrađen servis centar.

Obnova prostorija koštat će skoro 300 tisuća maraka, a za izvođača radova odabrana je tvrtka GD Konstrukcije d.o.o. Mostar, stoji u obavijesti o javnoj nabavi.

Porezna uprava u utorak je objavila obavijest poreznim obveznicima ''da su u tijeku pripremni radovi na adaptaciji poslovnih prostorija u prizemlju Porezne ispostave Grada Mostara i izgradnji Servis centra''.

Radovi će trajati, naveli su, u razdoblju od 15. prosinca 2020. do 31. siječnja 2021. godine.

Iz Porezne uprave pozivaju građane da smanje dolazak u njihove prostorije.

''S obzirom da će zaposlenici Porezne ispostave Grada Mostara obavljati svoje radne zadatke u vrlo otežanim uvjetima, preporučuje se poreznim obveznicima, da svoja prava i kontakte sa poreznom ispostavom u navedenom razdoblju, ostvaruju pisanim putem i elektroničkim putem, umjesto izravnim kontaktom i dolaskom u prostorije porezne ispostave.

Zbog nastale situacije, kao i zbog zaštite od pandemije koronavirusa, Porezna uprava Federacije BiH moli sve porezne obveznike za strpljenje i razumijevanje'', naveli su iz Porezne uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close