Posjeta

Neumskim vatrogascima uručeno vozilo

Nakon susreta s općinskim čelnicima, izaslanstvo je održalo sastanak s gospodarstvenicima iz općine Neum, a Herceg je naveo kako je od novca predviđenih za financijsku potporu pravnih i fizičkih osoba, oko 8% izdvojeno za neumske gospodarstvenike.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 10. 2020. u 15:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Današnji posjet potvrda je kako smo Vlada cijele Županije i kako u svakoj našoj općini podupiremo značajne općinske infrastrukturne i druge projekte među kojima mogu izdvojiti sufinanciranje regionalnog odvodnog sustava Komarna-Neum-Mljetski kanal i regionalnog vodovoda Gabela-Svitava-Neum, te izgradnju nove šetnice koja upotpunjuje turističku ponudu našega morskog bisera'', rekao je u Neumu predsjednik Vlade HNŽ-a i zastupnik u županijskoj Skupštini Nevenko Herceg.

On je, naime, predvodio izaslanstvo Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u radnoj posjeti Neumu u kojem su bili Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Eugen Ćubela, ravnatelj Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo i Damir Jerković, predsjednik Međuresornog Povjerenstva Vlade za tzv. Korona zakon.

Kako je priopćeno iz Vlade HNŽ-a, nakon susreta s općinskim čelnicima, izaslanstvo je održalo sastanak s gospodarstvenicima iz općine Neum, a Herceg je naveo kako je od novca predviđenih za financijsku potporu 2000 pravnih i fizičkih osoba, oko 8% izdvojeno za neumske gospodarstvenike.

Nakon sastanka s gospodarstvenicima, Herceg i Ćubela uručili su Marku Tapaloviću, pomoćniku načelnika za civilnu zaštitu i vatrogastvo Neum, ključeve specijalnog vatrogasnog vozila za koji je izdvojeno 170.000 KM. Ovo je, kako je rekao Herceg, drugo vatrogasno vozilo u zadnje četiri godine osigurano za Profesionalnu vatrogasnu postrojbu u Neumu.

Kopirati
Drag cursor here to close