Tko čeka...

Napokon: Navlači se novi asfalt na ulazu u Mostar!

Posebna regulacija odnosi se na Ulicu biskupa Čule od križanja s Ulicom kneza Branimira do križanja s Ulicom fra Didaka Buntića i Ulica Ilićka od srijede, 29.8. do subote 1.9. ove godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 08. 2018. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: www.mostar.ba / Privremena regulaciju prometa u Ulici biskupa Čule u Mostaru

Ulica biskupa Čule u mostarskom naselju Balinovac, napokon će dobiti novi asfalt.

Kako je priopćeno iz Grada, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, rješavajući po zahtjevu Izvođača radova, poduzeća Ceste d.d. Mostar za privremenu regulaciju prometa u Ulici biskupa Čule, a na temelju članka 200. Zakona o upravnom postupku, donio je Rješenje kojim se poduzeću Ceste d.d. Mostar, odobrava privremena regulacija prometa na dionici ceste.

Posebna regulacija odnosi se na Ulicu biskupa Čule od križanja s Ulicom kneza Branimira do križanja s Ulicom fra Didaka Buntića i Ulica Ilićka od srijede, 29.8. do 1.9. ove godine. 

Grad je priopćio kako je izvođač radova dužan postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje. Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

Foto: www.mostar.ba / Preusmjeravanje teretnog i autobusnog prometa

''Privremena regulacija prometa na dionice ceste u Ulici biskupa Čule, zbog specifičnosti radova skidanja gornjeg habajućeg asfaltnog zastora kao i navlačenje novog, zahtijeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici, a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulicu Ilićka. Promet autobusa, teretnih motornih vozila s i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova, na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda'', priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close