Sjetili se

Nakon više od 5 godina: Uređuje se površina u Zvonimirovoj ulici

Bagerom je uklonjen dio betonskog zida koji je površinu dijelio od parkinga obližnje zgrade, no nije poznato što će, i kako, biti uređeno.
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 06. 2020. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od pet godina čekanja, u ponedjeljak su započeli radovi na uređenju površine u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru.

'Kućice' u kojima su bile smještene različite trgovine, bile su izgrađene preko puta Građevinske škole u toj ulici. Po zatvaranju trgovina, Grad Mostar se odlučio za rušenje objekata.

Rušenje je izvršeno 2014. godine, a površina je nakon toga ostala neuređena. Takva je bila godinama, da bi Grad se tek sada odlučio da nešto učini s tom površinom.

Bagerom je uklonjen dio betonskog zida koji je površinu dijelio od parkinga obližnje zgrade, no nije poznato što će, i kako, biti uređeno.

Foto: Bljesak.info / Započeli radovi u Zvonimirovoj ulici

Grad su za uređenjem površine mogli motivirati i stanovnici susjedne zgrade koji su odlučili očistiti i urediti dvorište zgrade, unatoč tome što postoje oni koji su za to plaćeni.

Podsjećamo, novca za uređenje zelenih površina i parkova, sudeći po objavljenom Proračunu Grada Mostara, ima dovoljno. Iako sredstva za obnovu i izgradnju zelenih površina u pojedinim naseljima bivaju redovito osigurana gradskom proračunom, ona se tradicionalno prebacuju u sljedeću proračunsku godinu. Novca u Mostaru očito ima, a volje?

Kopirati
Drag cursor here to close