Objavljen Plan

Skoro polovica iznosa javnih nabava Neuma namijenjen izgradnji zgrade Općine

Na sjednici općinskog vijeća načelnik je obrazložio kako je već došao krajnji čas za izlazak iz stare i neuvjetne azbestne zgrade općine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 04. 2020. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Neum objavila je 14. travnja Plan javnih nabava za ovu godinu, vrijedan nešto više od tri milijuna maraka, od čega skoro polovica iznosa planirana za izgradnju nove zgrade Općine.

Donesenim Planom za prvu fazu izgradnje zgrade Općine planirano je 1.3670.521 KM, dok će se kroz dvije nabave osigurati stručni nadzor nad izgradnjom te zgrade, ukupne vrijednosti veće od 70 tisuća maraka. Te tri nabave teške su kao polovica donesenog plana.

Načelnik Općine Neum, Živko Matuško na svečanoj sjednici povodom Dana općine, u kolovozu 2019., je kazao kako je za novu zgradu urađena projektna dokumentacija. Na sjednici općinskog vijeća je obrazložio je kako je već došao krajnji čas za izlazak iz stare i neuvjetne azbestne zgrade općine.

Značajnije nabave koje se također planiraju vršiti tijekom 2020. godine, kako stoji u Planu, je opremanje uljare, presvlačenje ceste i krpanje rupa, betoniranje lokalnih cesta te prijevoz učenika.

Kopirati
Drag cursor here to close