Prodaja

Muška voda nema sreće

Nakon vraćanja postupka prodaje hotela "Muška voda" na početak, utvrđena je dalja procedura.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 12. 2019. u 21:10

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: Jedanaesti pokušaj prodaje "Muške vode" proglašen neuspjelim

Iako se jedanaest činio kao sretan broj za konačno rješavanje vlasništva nad kompleksom "Muška voda" koji je u sastavu d.d. "Konjuh" u stečaju, rasplet situacije uvjerio je u suprotno Odbor povjeritelja ovog društva koji se sastao jučer kako bi donio odluku o proglašenju neuspjelom jedanaestog oglašavanja prodaje.

Tada se pojavio kupac - d.o.o "Parking" Sarajevo, uplatio depozit i ušlo u dugo očekivanu proceduru.

''Mi smo s njima zaključili sporazum da oni u roku od 60 dana izvrše uplatu sredstava koja su propisana oglasom. Oni nisu ispoštovali taj rok, uplatili su samo kancelarije i mi smo ih uveli u posjed. Nakon isteka tih 60 dana roka poslali su nam pismo namjere sa zahtjevom da im prolongiramo otplatu na još šest mjeseci. Mi smo to djelimično prihvatili, odnosno produžili rok uplate na 90 dana, što oni nisu ispoštovali'', izjavio je Šahsudin Halilović, predsjednik Odbora povjerilaca d.d. "Konjuh" u stečaju.

Iako je odlukom Odbora povjeritelja, 11. prodaja hotela "Muška voda" proglašena neuspjelom, prodanom je proglašena druga nekretnina d.d. “Konjuh” u stečaju - šest ureda u centru Kladnja. Nakon vraćanja postupka prodaje hotela "Muška voda" na početak, utvrđena je dalja procedura.

'Raspisuje novi oglas o prodaji, jučer smo donijeli tu odluku. Oglas je otvoren 30 dana'', dodao je Halilović.

U međuvremenu d.o.o. "Parking" Sarajevo poslao je novo Pismo namjere u kojem navodi kako ne odustaje od kupovine hotela i navodi kako je razlog što nisu uplatili očekivani iznos novca na vrijeme nemogućnost osiguravanja kreditnih sredstava zbog partnera sa kojim sudjeluju u kupovini kompleksa "Muška voda".

Kopirati
Drag cursor here to close