Naša posla

Mostarska obećanja: Uništeni pločnik rekli obnoviti prije dvije godine

Iako je još 2016. godine trebao biti obnovljen nogostup na izlazu na Novu aveniju, on i dan danas stoji razvaljen
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 03. 2018. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je još 2016. godine trebao biti obnovljen nogostup u Ulici  kneza Višeslava s izlazom na Novu aveniju, nogostup i dalje stoji razvaljen.

Podsjetimo, tijekom postavljanja cijevi za kolektor i izgradnju kružnog toka na križanju ulica Ante Starčevića i Kneza Višeslava (kod Mljekare) 2016. godine, promet je bio preusmjeren preko lokalne ceste u Centru II, pored OŠ Ilije Jakovljevića  i prema izlazu na Novi aveniju.

Foto: Bljesak.info / 

U tom razdoblju cijela cesta je postala puna rupa, a na dijelu gdje se izlazi na Novu aveniju, autobus je zbog parkiranih automobila zapeo i 'razvalio' novopostavljene kocke nogostupa.

Video: Arhiva


Nakon toga izvođač radova KTM Brina d.o.o Posušje je za Bljesak.info rekao kako će sanirati svu nastalu štetu, što su dužni po zakonu.

Grad Mostar tada je priopćio, a to je potvrdila i policija, da je ''izvođač radova obvezan površinu dovesti u prvobitno stanje, te će snositi svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova''.

No nogostup već dvije godine nije saniran, a nastala šteta je postala samo još veća. Kako to inače biva u gradu Mostaru, nitko nije ni upitao zašto je relativno nov nogostup uništen i kada će biti popravljen.


Kopirati
Drag cursor here to close