Farbanje

Mostarska zlatna sredina

Dok su se ranije linije po mostarskim ulicama izvodile u sred bijela dana, ovoga puta mostarska jutra osvanu prošarana bijelim.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 11. 2020. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se do sada ''jesensko'' farbanje mostarskih cesta odvijalo u prvom tjednu nakon početka školske godine, ovog se, predizbornog puta, malo više okasnilo i farbanja su izvedena tiho, bez puno galama.

Naime, dok su se ranije linije po mostarskim ulicama izvodile u sred bijela dana i izazivale ogromne gužve, ovoga puta mostarska jutra osvanu prošarana bijelim.

No, da ne bude sve glatko, pobrinuli su se sneni farbači koji su na raskrižju ulica Mile Budaka – koja bi trebala biti na tapetu novog Gradskog vijeća zbog imena – i kardinala Stepinca.

Na ovom je raskrižju, nekim čudom, ili pravilom za koje mi ne znamo, zaduplana linija. Ono što označava sredinu nije dovoljno za automobil pa je vjerojatno riječ o još jednom pokušaju da netko bude ozbiljan na mostarskom asfaltu.

Inače, spomenuto raskrižje, iako je u blizini škole, prilično je nepregledno a pješački prijelazi napravljeni su preblizu skretanja. Tu je i kiosk koji ometa preglednost i puno detalja koje bi valjalo riješiti. Možda sve bude bolje nakon nove boje.

Kopirati
Drag cursor here to close