Intera TP

Mostar sljedeći tjedan postaje centar bh. dijaspore

Gospodarstvo / Ulaganja | 18. 07. 2019. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pružiti osnove za početak procesa internacionalizacije poslovanja, omogućiti suradnju s inozemnim poduzetnicima te dati pristup stranim investicijama i kontaktima s predstavnicima dijaspore, načini su podrške koja odavno nije predodređena samo za velike tržišne igrače.

Zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku, koji organizira događaj "Connecto 2019 – poslovna suradnja s dijasporom", bh. poduzetna dijaspora i domaći poduzetnici, bez obzira na veličinu ili sektor, imat će jedinstvenu mogućnost lako uočiti nove zajedničke poslovne prilike i vrijedna partnerstva. 

Lideri promjena na jednom mjestu

Dvodnevni događaj obilježit će središnja konferencija koja će u četvrtak, 25.7.2019. godine s početkom u 11h u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka okupiti iskusne poduzetnike te predstavnike dijaspore i relevantnih institucija koji će prisutnima tijekom svojih izlaganja i panel diskusija prenijeti pozitivne priče o uspjehu izgrađenom u inozemstvu ili nakon povratka u domovinu. 

Konferencija "Connecto 2019 – poslovna suradnja s dijasporom" se organizira u partnerstvu s BH Futures Foundation-om, a uz financijsku podršku sponzora UniCredit Bank i pokrovitelja GIZ-a, USAID-a, Gospodarske komore FBiH te ostalih koji su prepoznali značaj povezivanja s poduzetnim i pozitivnim ljudima čiji su primarni fokusi sadašnjost i prilike koje donosi budućnost. 

B2B susreti poduzetnika


Dodanu vrijednost događaju predstavljaju B2B sastanci koji će uslijediti nakon četverosatnog programa konferencije, a omogućit će svim zainteresiranim poduzećima ostvarivanje neprocjenjivo vrijednih kontakata s potencijalnim partnerima, suradnicima i investitorima.

Upravo zato, INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane predstavnike dijaspore i lokalnih poduzeća da postanu dijelom ovog događaja tako što će se registrirati na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima., tako što će se registrirati na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. 

Učinkovito poslovno umrežavanje 

Konferenciji će prethoditi večer vina i meze koja će se održati u srijedu, 24.7.2019. godine u 19h u LUX Business Baru nakon kratkog obilaska prostorija INTERA Tehnološkog Parka. Bit će ovo izvrsna prilika za druženje lokalnih poduzetnika i poduzetnika iz dijaspore, kao i ključnih partnera INTERA Tehnološkog Parka te svih nositelja pozitivnih promjena u gospodarskim procesima Hercegovine. Uz pažljivo izabrane gastronomske delicije i najbolje hercegovačke sorte vina te zvuke lagane glazbe, svi će prisutni moći uživati u inspirativnim razgovorima te ostvariti nove kontakte koji u konačnici mogu rezultirati uspješnim poslovnim suradnjama. 

Kopirati
Drag cursor here to close