Korak po korak

Mostar: Nova javna nabavka za javnu garažu

Ovaj posao je dobila tvrtka Arhitekt d.o.o. Mostar za ponuđenu cijelu od 6.000,00 KM bez PDV-a.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 02. 2018. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Mostargis.ba/ Moguća mjesta buduće garaže i dvorane

Grad Mostar donio je Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za javnu nabavku ''Podzemna parking garaža s nadzemnim otvorenim parking prostorom - izrada glavnog projekta''.

Ovaj posao je dobila tvrtka Arhitekt d.o.o. Mostar za ponuđenu cijelu od 6.000,00 KM bez PDV-a. Garaža bi se trebala graditi u mostarskom naselju Centar 2.

Kako je ranije rekla Marina Deronjić, načelnica Odjela za urbanizam i građenje, dvije garaže će biti spojene u jednu cjelinu.

 ''Krenuli smo u projekt. Izabrali smo ponuđača koji će izraditi idejni projekt. Izgradnjom garaže, kod sportske dvorane koja je također u planu, riješit će se pitanje parkinga u ovom naselju. Također će se područje Avenije 'očistiti' od  parkiranih automobila, a i riješit će se problem odvodnje vode u ovom naselju'', rekla je ranije Deronjić za Bljesak.info. 

S obzirom da se radi o dvije garaže spojene u jednu, Grad Mostar je prije nekoliko mjeseci donio dvije odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za izradu projektne dokumentacije za garaže.

 U postupku izravnog sporazuma za javnu nabavku ''Podzemna parking garaža sa nadzemnim otvorenim parking prostorom'' za izradu idejnog projekta zadužena je tvrtka ''Arhitekt'' d.o.o. Mostar. Vrijednost ove javne nabavke  je 7.020,00 KM s PDV-om.

Donesena je i odluka o izradi  idejnog projekta za ''Podzemnu parking garaža ispod sportske dvorane O.Š. Ilije Jakovljević''. Ovaj posao također je pripao tvrtki Arhitekt d.o.o. Mostar za ponuđenu cijenu od 7.020,00 KM s PDV-om.

Kopirati
Drag cursor here to close