Sjetili se

Mostar: Nakon dvije godine vraćeni ležeći policajci kod Prve osnovne

Ležeći policajci koji su vraćeni, prvenstveno služe većoj sigurnosti učenika Osnovne škole Antuna Branka Šimića na putu do škole.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 02. 2019. u 11:33 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ležeći policajci postavljeni su nakon dvije godine u tri mostarske ulice, nakon što su tijekom rekonstrukcije ulica, zaboravljeni.

Naime, nakon što su završili radovi na izgradnji kanalizacijskih kolektora, unatoč istaknutim prometnim znakovima, ležeći policajci nisu vraćeni u ulice Kraljice Katarine, fra Didaka Buntića i Franjevačkoj, na svoje staro mjesto.

Ležeći policajci koji su vraćeni, prvenstveno služe većoj sigurnosti učenika Osnovne škole Antuna Branka Šimića na putu do škole.

Ranije je za Bljesak.info šef Službe za komunalne poslove i okoliš Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove, Stjepan Šaravanja, rekao kako su izdani nalozi JP Komunalnom, s kojim Grad iz potpisan ugovor, ali nisu imali informacije zašto Komunalno nije obavilo poslove za koje je plaćen.

Foto: Bljesak.info / Prometni znakovi kod Prve osnovne škole

Upit za komentar zašto radovi nisu obavljeni, uputili smo JP Komunalnom. Nismo dočekali odgovor, ali barem jesmo izvršene radove.

Kopirati
Drag cursor here to close