Radovi u tijeku

Mostar: Gradi se tribina sa 1.000 mjesta i svlačionicama za Ligu mjesnih zajednica

Tribina će se dobro uklopiti uz igralište na kojemu se posljednjih godina uspješno igra Liga mjesnih zajednica grada Mostara.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 04. 2018. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza 10. osnovne škole u Mostaru ovih se dana počeo graditi čvrst objekt, odnosno nova tribina s gotovo 1.000 sjedećih mjesta u sklopu koje će se naći svlačionice.

Spomenuta tribina dobro će se uklopiti uz igralište na kojemu se posljednjih godina uspješno igra Liga mjesnih zajednica grada Mostara.

Zapravo je jedini nedostatak ovog sportskog zdanja i bio izostanak ovakve tribine. Iz Hrvatske udruge za sportsku rekreaciju “Vjekoslav Arapović” prethodnih su godina financirali obnovu dvaju igrališta.

Dva terena su potpuno obnovljena i asfaltirana, a na jednom od njih se igrala popularna Liga mjesnih zajednica grada Mostara.

Ipak, organizatori su se mučili sa smještajem mnogobrojnih gledatelja. Mjesta nije bilo dovoljno pa se pribjegavalo improvizaciji, piše Večernji list.

Nekoliko posljednjih godina rješenje za taj problem bile su montažne tribine, koje jednostavno nisu bile dostatne za veći broj gledatelja, posebno kada bi se natjecanje odmaklo u poznije faze. Ipak, izgradnjom nove tribine taj bi problem trebao biti riješen.

Uz novi čvrsti objekt nogometaši neće morati koristiti svlačionice 10. osnovne škole, dok će i organizacija samog natjecanja biti puno laganija.

Još nije službeno potvrđeno, ali izvjesno je kako će Mostar biti domaćin ovogodišnje završnice Lige Hercegovine. Udruga “Vjekoslav Arapović”, koja inače organizira Ligu MZ, već je puno toga napravila na igralištu.

Najbolja potvrda tomu je i to što se tereni koriste cijelu godinu, mladi sportaši su stvorili naviku okupljanja na ovom igralištu.

Ne treba zaboraviti, ne tako davno ovo je igralište bilo okupljalište za alkoholičare i ovisnike. Sada na njemu roditelji provode vrijeme s djecom...

Kopirati
Drag cursor here to close