Sfera 2018.

Mostar domaćin konferencije 'Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'

Organizatori navode kako će i ovog puta biti prisutni neki od najboljih stručnjaka iz domene arhitekture
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 09. 2018. u 12:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' tema je znanstvene stručne konferencije koja će se održati 24. i 25. listopada 2018. godine u Tehnološkom parku Intera u Mostaru. Ovo je VI po redu konferencija koju organizira kompanija Sfera d.o.o.Mostar, ovaj put u suradnji s Građevinskim fakultetom iz Mostara i Građevinskim fakultetom iz Splita.

Organizatori navode kako će i ovog puta biti prisutni neki od najboljih stručnjaka iz domene arhitekture: Studio Dva arhitekta iz Hrvatske, profesor Ljubomir Mišćević, poznati bosanskohercegovački arhitekt Sead Gološ, predsjednica Tehničkog komiteta za građevinsku fiziku pri Institutu za standardizaciju BiH Amira Salihbegović, te predstavnici Sveučilišta iz Splita i Mostara. Konferencija će trajati dva dana.

Sponzori konferencije su kompanije: Sika, Alternativa i Terrasit. Partneri konferencije su: Bramac, Tondach, Fiko, Civić Cazin, Knauf Insulation, Wortman Metali, te Nexe crijep.

Konferencija preispituje znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za izradu krovova. Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, te uspostavljanje međunarodne i domaće suradnje.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close