Klepci kod Čapljine

Most na magistralnoj cesti M-17 nakon pola godine dobio asfalt

Radovi na ovom mostu počeli su u listopadu 2018. godine i trebali su trajati 120 dana, do kada su trebali biti završeni svi radovi. Međutim, to se nije dogodilo.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 03. 2019. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva mjeseca duže od planiranog bilo je potrebno da se u promet puste obe trake rekonstruiranog mosta u Klepcima u blizini Čapljine.

Radovi na ovom mostu počeli su u listopadu 2018. godine i trebali su trajati 120 dana, do kada su trebali biti završeni svi radovi.

Foto: Bljesak.info / Rekonstruirani most u Klepcima

Međutim, most je tek 27. ožujka dobio asfalt, nakon čega su obje trake puštene u promet, a službeno puštanje mosta u rad, odnosno primopredaja gotovog mosta, može se očekivati tek za nekih mjesec dana.

Radi se o projektu modernizacije cestovnog sektor u Federaciji BiH, a projekt se na području Čapljine odnosi na sanaciju mosta preko rijeke Bregave na magistralnoj cesti M-17 u Tasovčićima. Investitor je JP Ceste FBiH, a izvođač HP Investing Mostar.

Foto: Bljesak.info / Rekonstruirani most u Klepcima

Kreditor radova je EIP/IBRD (WB).

U blizini ovog mosta trenutno traju radovi na završetku kružnog toka, također na magistralnoj cesti M-17 u Tasovčićima, a trenutno se radi na pripremi terena za asfaltiranje ceste oko kružnog toka.

Kraj radova očekuje se tek u svibnju.

Kopirati
Drag cursor here to close