Suvremeni standardi

Moderna zgrada: Otvorena nova zgrada Carinske ispostave Aerodrom Mostar

Nova zgrada Carinske ispostave Aerodrom Mostar urađena je prema svim suvremenim standardima za izgradnju objekata ovakvog tipa.
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 04. 2018. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoizgrađeni objekt Carinske ispostave Aerodrom Mostar danas su svečano otvorili član Predsjedništva BiH Dragan Čović i direktor Uprave za neizravno oporezivanje Miro Džakula.

Izgradnja nove moderne zgrade završena je za manje od osam mjeseci od početka radova, a ukupna investicija koštala je 1,7 milijuna KM. Sredstva su bila osigurana u proračunu UNO.

Nova zgrada Carinske ispostave Aerodrom Mostar urađena je prema svim suvremenim standardima za izgradnju objekata ovakvog tipa.

Glavni poslovni objekat – administrativne namjene, ukupne je površine 843 m2. Pomoćni objekat ima površinu od 69m2. Oko objekata je formiran plato veličine  6.000 m2 površine. Osiguran je parking prostor za sve korisnike.

Kapacitet parkinga je 84 parking mjesta od čega je: 41 parking mjesto za službena vozila, 39 parking mjesta za stranke i 4 parking mjesta invalidne osobe.

U novosagrađenom objektu bit će smještena carinska služba Uprave za neizravno oporezivanje i službenici Granične policije BiH.

Projekt je urađen prema dokumentaciji projektne kuće „Habitat“ d.o.o. Mostar, stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova je vršila je kompanija „SOPA“ d.o.o. Posušje, dok je glavni izvođač radova bila tvrtka „Promark d.o.o. Mostar“.

Radovi na izgradnji administrativno-poslovnog objekta izvedeni su u periodu 10.07.2017.- 28.02.2018.godine. Vrijednost izvedenih radova za novoizgrađeni objekt je ukupno je iznosila 1.732.147,00 KM, a sredstva su bila osigurana u proračunu Uprave za neizravno oporezivanje, priopćeno je iz UNO BIH.

Kopirati
Drag cursor here to close