Prvi među jednakima

Milorad Dodik svečano otvara Mostarski sajam

Mostar će ponovno, zahvaljujući Sajmu, biti u središtu pozornosti cijele regije
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 04. 2019. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadeset drugi po redu Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru svoja će vrata otvoriti u utorak na svečanosti otvorenja, a čast da ovu značajnu manifestaciju proglasi otvorenom pripala je predsjedatelju Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Svečanosti otvorenja nazočit će brojni gosti iz svijeta politike, gospodarstva, kulture i sporta, vjerski velikodostojnici i brojni dužnosnici i gosti.

Svečanost otvaranja zakazana je za utorak, 9. travnja, s početkom u 11 sati, u Paviljonu 1 (središnja pozornica), dok će za posjetitelje vrata sajma biti otvorena već u 10.30 sati.

Brojne medijske ekipe, njih više od 200, ponovno će iz grada na Neretvi poslati poruke mira i suradnje u regiji. Mostar će ponovno, zahvaljujući Sajmu, biti u središtu pozornosti cijele regije, piše Večernji list.

Dolazak na svečanost otvorenja potvrdio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bljesak.info / Dalfina Bošnjak

Riječi dobrodošlice nazočnima će uputiti direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić te predstavnik zemlje partnera Narodne Republike Kine Zhang Shenfeng, dopredsjednik Kineskog vijeća za promociju međunarodne trgovine.

Kopirati
Drag cursor here to close