Osiguran novac

Međugorje: Stiže videonadzor za ceste i javne površine

Vlada je donijela Odluku o dodjeli novčanih sredstava za sufinanciranje Projekta "Nabava i ugradnja videonadzornog sustava snimanja javnih cesta i javnih površina'' u Međugorju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 07. 2018. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjoj 82. sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je donijela Odluku o dodjeli novčanih sredstava iz Proračuna HNŽ za 2018. godinu za sufinanciranje Projekta "Nabava i ugradnja videonadzornog sustava snimanja javnih cesta i javnih površina na području naselja Međugorje-Bijakovići, općina Čitluk" u iznosu 30.000 maraka.

 Iz resora Ministarstva za pitanja branitelja, Vlada je donijela niz Odluka: Odluku o odobravanju  novčanih sredstva iz Proračuna HNŽ za 2018. godinu za obilježavanje značajnih datuma, Odluku o odobravanju novčanih sredstava za pokrivanje troškova ekshumiranja poginulog branitelja, potom Odluku o odobravanju novčanih sredstava za izgradnju spomen obilježja, te Odluku o odobravanju novčanih sredstva za pokrivanje troškova liječenja branitelja i članova njihovih obitelji za koje je osigurala 22. 246 maraka, priopćeno je.

Također, Vlada je donijela i Odluku kojom dva putnička vozila u vlasništvu Ministarstva  za pitanja branitelja dodjeljuje ustanovi "Centar za socijalni rad Grada Mostara" i "Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB" Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close