Na mjestu hotela ''Ruža''

Marriott Mostar otvara vrata krajem travnja

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 01. 2018. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgradnja jedinstvenog hotela 'Marriott' Mostar, poznatog svjetskog lanca hotela, na mjestu nekadašnjeg simbola grada, hotela 'Ruža', u završnoj je fazi i konačno bi trebala biti završena u travnju.

Rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je za Faktor da se radovi odvijaju punom parom.

''Otvaranje novog hotela može se očekivati koncem travnja tekuće godine. U tijeku su završni radovi, keramičarski, staklarski, gipsarski i bravarski. Urađeno je više od dvije trećine građevinsko - zanatskih radova. Uskoro dolazi na red opremanje i skupocjeni namještaj'', ističe Dugalić.

Foto: Bljesak.info / Pogled na hotel Marriott

Na gradilištu svaki dan radi 150 radnika, s tim da će se broj radnika, prema Dugalićevim riječima, kako vrijeme bude odmicalo, povećavati.

Inače, početni izgled projekta je dorađen inovativnim detaljima, u skladu sa zahtjevima projektanta i velikog svjetskog lanca hotela 'Marriott'.

Hotel 'Marriott' u Mostaru će biti hotel s pet zvjezdica s površinom većom od 27.000 metara kvadratnih. Imat će 182 sobe i apartmane, sedam različitih restorana, tri različita bara, dvorane za sastanke, koncertnu dvoranu, bazen na vrhu hotela, spa centar, podzemnu garažu..., a sve to neposredno uz Stari most.

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu.

Kopirati
Drag cursor here to close