Poboljšanje usluga

Ljubuški: Dom zdravlja bogatiji za dva nova zdravstvena uređaja

Oprema se nabavlja u sklopu projekta prekogranične suradnje "Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora".
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 03. 2018. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prva tri mjeseca 2018. godine Dom zdravlja Ljubuški postao je bogatiji za dva nova zdravstvena uređaja, jedan za odjel Stomatologije, drugi za odjel Fizijatrije, no to je samo dio opreme koja se planira nabaviti s ciljem poboljšanja zdravstvenih usluga.

Podsjetimo, u veljači je na Odjel Stomatologije Doma zdravlja Ljubuški isporučena vrijedna stomatološka stolica s pratećom opremom, a u petak, 23. ožujka dogovorena je isporuka biostimulativnog lasera, piše Radio Ljubuški.

Ugovor o isporuci uređaja Medio laser combi za Odjel fizijatrije Doma zdravlja Ljubuški potpisali su prim. dr. Srećko Matić, ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški i Rijad Kobilj, direktor tvrtke Ark d.o.o. Sarajevo.

Riječ je o biostimulativnom laseru, koji je dio nadogradnje fizioterapije, a koristi se u terapiji otklanjanja bolova, povećanja pokretljivosti, otklanjanju kalcifikata.

Govoreći o slijedećim aktivnostima u sklopu ovog projekta ravnatelj Doma Zdravlja Ljubuški prim. dr. Srećko Matić najavio je kako su slijedeći koraci nabava ultrazvuka, kardiomobila nakon koje će uslijediti građevinski radovi na objektu područne ambulante u Vitini i zgradi Doma zdravlja Ljubuški.

Oprema se nabavlja u sklopu projekta prekogranične suradnje "Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora".

Nositelj projekta prekogranične suradnje Dom zdravlja Ljubuški, a partner je Dom zdravlja Metković.

Kopirati
Drag cursor here to close