Prijateljske općine

Korisno prijateljstvo Tomislavgrada i Živinica

Izaslanstva obiju općina naglasak su stavila ne potrebu nastavka suradnje te provedbu daljnjih aktivnosti u cilju uspostave suradnje Tomislavgrada i Živinica na brojnim područjima
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 11. 2017. u 09:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Općine Tomislavgrad, predvođeno predsjednikom Općinskog vijeća Lukom Krstanovićem, posjetilo je u četvrtak Živinice, gdje ih je primio općinski načelnik Samir Kamenjaković sa suradnicima.

Načelnik Kamenjaković gostima iz Tomislavgrada predstavio je rad općinske uprave i projekte koje provodi Općina Živinice.

"Posebno se razgovaralo o razvoju gospodarstva i mogućnostima ulaganja na području obaju općina. Kamenjaković nam je naglasio da je ova prilika bitna i za razmjenu iskustva dvaju općina, kao i činjenicu da su gospodarstvenici s područja Živinica već investirali u jedan pogon tvornice peleta na području Općine Tomislavgrad", kazao je za Fenu Krstanović.

Izaslanstva obiju općina naglasak su stavila ne potrebu nastavka suradnje te provedbu daljnjih aktivnosti u cilju uspostave suradnje Tomislavgrada i Živinica na brojnim područjima, kao što su gospodarstvo, turizam, poljoprivreda, kultura, provođenje EU projekata, kao i o mogućnost povezivanja i suradnje zainteresiranih organizacija, udruga i ustanova.

Sastanku su nazočili i predstavnici Udruge obitelji Obiteljski ruralni edukativni centar (PREC) Živinice, koji su predstavili turističke potencijale Tuzlanske županije i Općine Živinice u razvoju agroturizma.

Kopirati
Drag cursor here to close