Mjesna zajednica Glavatičevo

Konjic: Mjesna zajednica pokreće inicijativu za formiranje komunalne policije

"Pokrenut ćemo inicijativu za formiranje komunalne policije, kao i postavljanje skrivenih nadzornih kamera", rečeno je iz Mjesne zajednice Glavatičevo.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 05. 2021. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Akcija čišćenja

Mjesna zajednica Glavatičevo iz općine Konjic planira pokrenuti inicijativu za formiranje komunalne policije.

Naime, kako su napisali na Facebook stranici na području njihovog mjesta pronašli su nekoliko divljih deponija o kojima planiraju izvijestiti nadležnu komunalnu inspekciju. Formiranjem komunalne policije smatraju da će onečišćivači biti kažnjeni.

"Pokrenut ćemo inicijativu za formiranje komunalne policije, kao i postavljanje skrivenih nadzornih kamera kako bi pojedincima mogli vratiti smeće na kućnu adresu uz uredan platni nalog za plaćanje kazne", rečeno je iz Mjesne zajednice Glavatičevo.

Ova mjesna zajednica je proteklog vikenda održala akciju čišćenja smeća.

"Ne bi se ljutili i da je odziv bio veći, ali je akcija dala zadovoljavajuće rezultate. Ovom akcijom čišćenja smeća mnoge stvari su pokrenute s mrtve točke. Učenici mekteba našeg džemata su dali svoj doprinos akciji, a prošli su i sat edukacije u zaštiti životne sredine", rečeno je iz Mjesne zajednice.

Ranije je ova mjesna zajednica upozoravala kako su na relaciji Glavatičevo - Konjic duž cijele dionice, vidljive značajne količine smeća u zoni putne komunikacije, kao i u Glavatičevu, te na pojedinim mjestima uz rijeku Neretvu.

Podsjećamo, da je ranije u Konjicu pokrenuta akcija čišćenja koja nosi naziv "Za lijep i čist moj grad Konjic".

Nebi se ljutili i da je odziv bio veći, ali je akcija dala zadovoljavajuće rezultate. Ovom akcijom čišćenja smeća mnoge...

Objavljuje MZ GlavatičevoSubota, 1. svibnja 2021.
Kopirati
Drag cursor here to close