Mostar

Komunalni redari pregledali 20 deponija i 98 terasa

Komunalni redari su načinili listu objekata koji su javne površine zauzeli u svrhu obavljanja djelatnosti bez pribavljenog odobrenja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 06. 2021. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komunalni redari u Mostaru su u dva tjedna djelovanja obavili 20 nadzora u predmetima stanja čistoće u Gradu, deponiranja otpadnog građevinskog materijala, kao krutog otpada na nedozvoljen način, doznajemo iz Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Komunalni redari su od 25. do 31. svibnja obavili nadzor u predmetima zauzimanja javnih površina bez odobrenja od strane nadležnog organa te izvršili obilazak 98 ugostiteljskih objekata na području Grada.

''Tom prilikom sačinili su listu objekata koji su javne površine zauzeli u svrhu obavljanja djelatnosti bez pribavljenog odobrenja. Predmetna lista, poslužila je komunalnoj Inspekciji kao polazište za ograničene nadzore koji se trenutno odvijaju i obuhvaćaju samo objekte koji su bez odgovarajućeg rješenja od strane nadležnog organa zauzeli javne površine, te će se u tom smislu prema istima poduzeti mjere u skladu sa Zakonom'', navodi Služba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close