Bisnode aktivnost

''Klub visokih peta'' okupio poslovne žene u Čapljini

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte...
Gospodarstvo / Ulaganja | 31. 05. 2019. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješne poduzetnice iz regije okupile su se u petak u Čapljini u sklopu događaja koji je organizirao Bisnode BiH.

Kako su istaknuli organizatori, zahvaljujući izuzetnoj suradnji sa Gradom Čapljina, Bisnode je po drugi put organizirao druženje u sklopu događaja ''Klub visokih peta'' u Hercegovini, a koji je u Čapljini bio održan u kompleksu rimske ville rustice ''Mogorjelo'' koja se ubraja među najpoznatije spomenike rimskog doba u BiH.

Zlata Mulać Jagličić direktorica Bisnode BiH, rekla je za Bljesak.info kako je  Bisnode bonitetno analitička kuća, te da im je ovo događanje dodatna vrijednost za poslovne partnere.

Foto: Bljesak.info / Uspješne poduzetnice u Čapljini

''Posebno smo se  osvrnuli na dio ženske populacije i žena u biznisu, jer smatramo da u tom dijelu fali podrške kako od javne uprave tako i cijele ekonomske zajednice. Cilj nam je na jednom mjestu okupiti žene koje se upoznaju i razmijene osobna i profesionalna iskustva, te da rade mentoring jedna drugoj.
Taj mentoring je ustvari neka poveznica koje se cijelo vrijeme držimo'', kazala je Mulać Jagličić, dodajući da žene koje imaju iskustvo rada u međunarodnim kompanijama, ili bilo kojem drugoms ektoru,  iskustvo prenesu na mlade.

''Važno je da možeš podijeliti iskustvo s mladima koji tek kreću u posao i kojima treba podrška. Svaki put na našim eventima usmjeravamo polaznike prema umrežavanju. Umrežavanje je ključ naših aktivnosti jer želimo da se konkretno iskoristi prisustvo, da se upoznamo i širimo mrežu i danas sutra u poslu puno nam je lakša komunikacija'', poručila je direktorica Bisnodea.

Foto: Bljesak.info / Uspješne poduzetnice u Čapljini

Inače, druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktualnim problemima u poslovnom okruženju.

''Družimo se i dalje sa istim ciljem - kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da budu aktivnije i samosvjesnije. Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Bisnode Speed Networkinga, dame su čuke interesantne priče, sklopile nova poznanstva i dobile poklone'', istaknuli su ranije organizatori.

Foto: Bljesak.info / Uspješne poduzetnice u Čapljini
Kopirati
Drag cursor here to close