Autocesta na koridoru Vc

Javni poziv - uvid u projekt za izgradnju poddionice Buna – Počitelj

Uvid u Glavni projekt za izgradnju autoceste na koridoru Vc, poddionice Buna – Počitelj, područje općine Čapljina i Grada Mostara
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 07. 2018. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalno ministarstvo prostornog uređenja objavilo je Javni poziv za uvid u Glavni projekt za izgradnju autoceste na koridoru Vc, poddionice Buna – Počitelj, područje općine Čapljina i Grada Mostara.

Na Javni poziv mogu se javiti samo stranke u postupku sukladno članku 56. stavak 4. i 5. Zakona o prostornom planiranju i korištenju zemljišta na razini Federacije BiH.

Na javni poziv stranke u postupku su dužne izjasniti se u roku od osam dana, odnosno najkasnije 15 dana od dana objavljivanja poziva.

Ukoliko se stranka u postupku iz opravdanih razloga ne odazove na javni poziv, za uvid u projekt može se o tome pisano izjasniti u roku od osam dana od dana objavljivanja poziva.

Stranke u postupku uvid u Glavni projekt investitora JP Autoceste Federacije BiH d.o.o., mogu izvršiti u prostorijama Federalnog ministarstva prostornog uređenja u Sarajevu, Ul. Marka Marulića 2, od 11 do 15 sati u roku 15 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close