Populacija

Izraelci nude pomoć u kontroli livanjskih divljih konja

"Tim stručnjaka iz Izraela izrazio je spremnost da svojim profesionalnim uslugama i iskustvom u radu s konjima, odnosno problematikom u sličnim okolnostima u Izraelu i Americi, pomognu Hercegbosanskoj županiji''
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 09. 2019. u 14:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku održanom u Livnu u petak, 20. rujna, tim stručnjaka iz Izraela ponudio je svoju pomoć pri kontroli brojnosti populacije divljih konja s Kruga.

"Tim stručnjaka iz Izraela izrazio je spremnost da svojim profesionalnim uslugama i iskustvom u radu s konjima, odnosno problematikom u sličnim okolnostima u Izraelu i Americi, pomognu Hercegbosanskoj županiji pri utvrđivanju i provođenju adekvatnih mjera kojima bi se uredila navedena problematika uz ostvarivanje potencijalne koristi za lokalnu zajednicu", priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Pored predstavnika Ministarstva i izraelskih stručnjaka, sastanku su nazočili predstavnici Zavoda za hranu i veterinarstvo Hercegbosanske županije, stručnih službi Vlade Hercegbosanske županije, te predstavnici nevladinih organizacija kao interesnih skupina.

Kopirati
Drag cursor here to close