Zajednički projekt

Izgradnjom putničke platforme Jablanica spremna za dolazak vlakova

Izgradnjom putničke rampe u suradnji sa JP Željeznice FBiH realiziran je projekt zaustavljanja putničkih vlakova na jablaničkom pristaništu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 06. 2018. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Radovi na pristaništu

Betoniranjem putničke platforme na jablaničkom željezničkom pristaništu, koje su izveli radnici poduzeća Željeznice FBiH, okončan je projekt rekonstrukcije objekta željezničke stanice Jablanica, djela pristupnog  puta  u naselju Gostovišće, MZ Lug  te rekonstrukcija javne rasvjete na istoj trasi koji je Općina Jablanica uz sufinanciranje projekta  s Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ uspješno okončala.

Izgradnjom putničke rampe u suradnji sa JP Željeznice FBiH realiziran je  projekt zaustavljanja putničkih vlakova na jablaničkom pristaništu i nesmetano korištenje izlaska i ulaska  putnika na  Talgo vlakovima koji će se uskoro redovno zaustavljati u Jablanici, navedeno je na stranici Općine Jablanica.

Foto: Općina Jablanica / Radovi na pristaništu

Od ovog projekta građani Jablanice, turistički djelatnici i mnogi drugi zainteresirani subjekti puno očekuju, obzirom na  pristupačnost i cijene usluga javnog  prijevoza.

Kopirati
Drag cursor here to close