#Mostar

Iza crtanja parkinga ostaju neki drugi tragovi

Naime, nakon odrađenog posla s označavanjem parking mjesta u Ulici kneza Višeslava, traka korištena za označavanje, ostala je još uvijek čekati neke vrijedne ruke da je se sjete i stave onamo gdje pripada....
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 07. 2021. u 11:42 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

''Još jedan od dokaza da smo narod bez kulture, a svako nam kriv'', navodi na svom Facebook profilu građanin Mostara komentirajući novi jedinstveni primjer nekulture u ovom gradu.

Naime, nakon odrađenog posla s označavanjem parking mjesta u Ulici kneza Višeslava, traka korištena za označavanje, ostala je još uvijek čekati neke vrijedne ruke da je se sjete i stave onamo gdje pripada - kontejner udaljen 50 metara od mjesta 'zločina'.

''Ne razumijem svrhu komunalnih redara izlaze li oni na teren? Ne treba mnogo logike da se ustanovi tko je bacio na hrpu trake za označavanje. A da ne kažem ima li netko stručan pa da je izašao na teren i rekao da se ne može označiti parking mjesto na samom ćošku raskrsnice'', komentira i dodaje kako bi po svim pravilima zanata pet metara lijevo i desno od raskrsnice ne mogu biti označena parking mjesta.

Hoće li ikad biti reda u ovom gradi i hoće li itko ikada platiti penal za propust, navodi dalje te poziva mostarskog gradonačelnika da sam ocijeni je li ovo po zakonu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close