Pravo na grad

Iz Mostara u cijeli svijet!

''Potrebno je osigurati minimalno četiri niskotarifna leta tjedno za destinacije koje su nam interesantne, s kojih možemo otići bilo gdje, i vratiti se kući'', navedeno je.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 12. 2020. u 15:46 Bljesak.info
Iz Mostara u cijeli svijet!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Funkcionalna i moderna zračna luka je snažan instrument razvoja grada. Grad Mostar je većinski vlasnik Zračne luke Mostar, te može učiniti sve kako bi se ovaj vid komunikacije stavio na listu prioriteta, objavila je Neovisna lista Pravo na grad.

''Postoji vrlo kvalitetna studija razvoja Zračne luke Mostar koja nedvosmisleno govori o odnosu, jedan uloženi dolar donosi deset, osam kroz javnu potrošnju, dva kroz vraćanje u proračun. Gradska uprava i HNŽ su prihvatili studiju kao temelj za druge aktivnosti. Potrebno je osigurati minimalno četiri niskotarifna leta tjedno za destinacije koje su nam interesantne, s kojih možemo otići bilo gdje, i vratiti se kući'', navedeno je.

Samim tim, smatraju, Grad Mostar popunjava postojeće turističke kapacitete i osigurava snažnu osnovu za brz i kvalitetan razvoj. To se može postići direktnim ulaganjem, davanjem pod koncesiju ili javno-privatnim partnerstvom...

 

Kopirati
Drag cursor here to close