Obnova

Predstavnici ILDP-a posjetili Posušje, uskoro kreću radovi

Sredstva za realizaciju Grant sheme osigurale su Vlada FBiH kroz Federalno ministarstvo financija, kao i Vlada Švicarske.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 02. 2021. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP) posjetili su Općinu Posušje.

Na sastanku s načelnikom Antom Begićem i djelatnicima Odsjeka za razvoj razgovarano je o Strategiji razvoja Općine Posušje koja se trenutno usklađuje s novom metodologijom za planiranje strateških dokumenata, propisanom Zakonom o razvojnom planiranju i Uredbom o strateškom planiranju.

Također, jedna od tema sastanka bio je Projekt koji će uskoro biti realiziran u općini Posušje kroz novouspostavljenu Grant shemu u sklopu Financijskog mehanizma za financiranje projekata integriranog i održivog lokalnog razvoja 2020/2021.

Sredstva za realizaciju Grant sheme osigurale su Vlada FBiH kroz Federalno ministarstvo financija, kao i Vlada Švicarske putem Projekta integriranog lokalnog razvoja, koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i UNDP Bosne i Hercegovine, navode u priopćenju. 

Grant shema "Poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga u općinama i gradovima u FBiH" predstavlja rezultat suradnje Federalnog ministarstva financija i ILDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close