Sami uz pomoć donatora

GSS Široki Brijeg nabavio službenog terenca

''Našim radom, nesebičnim odricanjem smo osigurali veći dio novaca, a u susret nam je izišlo i dosta pojedinaca, prijatelja, vlasnika firmi bez kojih to nikako ne bi mogli napraviti''
Gospodarstvo / Ulaganja | 31. 01. 2018. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gorska služba spašavanja Široki Brijeg krajem 2017. godine uspjela je kupiti službeno vozilo - terenac, a službeno su ovaj podatak, kao i zahvalu donatorima, objavili u utorak.

''Našim radom, nesebičnim odricanjem smo osigurali veći dio novaca, a u susret nam je izišlo i dosta pojedinaca, prijatelja, vlasnika firmi bez kojih to nikako ne bi mogli napraviti. Na kraju smo uspjeli kupiti vozilo koje će nam poslužiti sigurno, onakvo kakvo smo htjeli sukladno s financijama s kojima smo raspolagali'', navode iz GSS-a Široki Brijeg.

''Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su nam na bilo kakav način pomogli napraviti i ovaj korak koji je jako bitan u našem djelovanju jer smo do sada manje više sve radili s osobnim automobilima. I dalje ćemo, jer je ovo samo kap u moru, ali kap koja znači. Hvala svima,'' zaključili su iz GSS-a Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close