Vlasnik Violete

Gruđanin će iskeširati 11,5 milijuna KM za hotel u Hrvatskoj

Ponuda Ćorlukine tvrtke Marea Alta iz Makarske vrijedna 46,13 milijuna kuna, oko 11,5 milijuna maraka izabrana je u konkurenciji koju su činili slatinska tvrtka Maros nekretnine i zagrebački Adria Coast turizam.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 01. 2019. u 15:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovački poduzetnik, vlasnik tvornice higijenskih proizvoda ''Violeta'' Petar Ćorluka kupuje hotel ''Hrvatska'' u Baškoj Vodi, piše hrvatski poslovni tjednik Lider.

Ponuda njegove tvrtke Marea Alta iz Makarske vrijedna 46,13 milijuna kuna, oko 11,5 milijuna maraka izabrana je u konkurenciji koju su činili slatinska tvrtka Maros nekretnine i zagrebački Adria Coast turizam.

Hotel je smješten u središtu Baške Vode, s ukupnom bruto površinom 12.500 četvornih metara, te neto površinom od 8.956 četvornih metara.

Vlasnik tvornice Violeta planira novu akviziciju, bivšu vojnu nekretninu, preurediti u hotel s četiri zvjezdice. Dosad je hotel Hrvatska imao dvije zvjezdice i od lani nije bio u funkciji.

''Hoteli u Sarajevu i Makarskoj poticaj su nam da se dodatno širimo i u tom vidu poslovanja'' kazao je u intervjuu za Lider Petar Ćorluka.

Hrvatski premijer Andrej Plenković ustvrdio je kako će to biti doprinos podizanju kvalitete turističke ponude u Baškoj Vodi.

Podsjećamo, Ćorluka je krajem 2018. godine kupio atraktivni objekt na dubrovačkom Stradunu.

Kopirati
Drag cursor here to close