Ulaganja

Grad odriješio kesu za mostarske vatrogasce

Grad je za vatrogasce nabavio i nove akumulatore za vozila, te na tu javnu nabavku potrošio 5.950 bez PDV-a.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 12. 2018. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar je za Profesionalnu vatrogasnu jedinicu nabavio motorno vozilo kombi. Za ovu javnu nabavku Grad je izdvojio 58.498,30 KM s PDV-om.

Rok isporuke kupljenog vozila je 30 dana. Vozilo je kupljeno od tvrtke MRM export-import.

Vatrogasci u Mostaru će dobiti i pjenu za gašenje plamena. Sredstva za ovu javnu nabavku osigurana su iz Proračuna Grada Mostara za 2018. godinu kroz stavku ''nabavka opreme za vatrogasnu djelatnost''. Na ovu javnu nabavku bit će potrošeno 5.975 KM bez PDV-a.

Grad je za vatrogasce nabavio i nove akumulatore za vozila, te na tu javnu nabavku potrošio 5.950 bez PDV-a. Akumulatori su nabavljeni od tvrtke Power Prom. Rezervne dijelove za vozila Grad je nabavio od iste tvrtke. Na nabavku rezervnih dijelova za teretna vozila, furgone i automobile Grad je potrošio 5980 bez PDV-a.

Vatrogascima će biti urađen i servis nadogradnje na vozilo Man. Novac za ovu javnu nabavku Grad je osigurao kroz stavku ''nabavka opreme za vatrogasnu djelatnost - prenesena sredstva''. Posao je dobila tvrtka MGS Grupa Kraljevica, Hrvatska. Prihvatljiva ponuda Grad će koštati 3.060 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close