Priprema za sezonu

Glavna ulica Neuma će dobiti novo ruho

Vrijednost ovog projekta je 399.831,12 konvertibilnih maraka, te uključuje sanaciju prometne površine ulice, nogostupe i zaštitne ograde.
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 05. 2021. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Arhiva/Plaže u Neumu pune kupača - ljeto 2020. godine

Glavna ulica Neuma će napokon dobiti dugo očekivano novo ruho, što je još jedan od projekata kojim se Neum sprema za ovu i sve sljedeće turističke sezone, navodi Općina Neum.

Općina Neum je objavila kako je u utorak, 4.5.2021. godine, u prostorijama Općine Neum načelnik Dragan Jurković potpisao Ugovor za sanaciju Ulice kralja Tomislava u Neumu. Ugovor je potpisan s poduzećem “HP Investing” d.o.o. iz Mostara.

Vrijednost ovog projekta je 399.831,12 konvertibilnih maraka, te uključuje sanaciju prometne površine ulice, nogostupe i zaštitne ograde. Predviđeno je da radovi započnu već sljedeći tjedan.

"Sanacija Ulice kralja Tomislava ima veliki značaj kako za domaće stanovništvo, tako i za turiste koji ljetuju u našem gradu. Ovaj projekt će zasigurno olakšati prometnu komunikaciju Neuma, osobito u vrijeme turističke sezone, kada bilježimo povećan automobilski i pješački promet", navela je Općina Neum.

Kopirati
Drag cursor here to close