Stanari u problemu

Fekalije u Dolini sunca - Zanima li ikoga?

''Inače je to kilometar duga ulica u kojoj pliva kilometar duga rijeka od kanalizacije. Danas se malo povuklo, ali to je samo privremeno.''
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 09. 2019. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Danas je stanje malo bolje, a pogledajte kako to izgleda'', govori stanarka mostarskog naselja Dolina sunca fotoreporteru portala Bljesak.info ukazujući na problem s izlijevanjem kanalizacije s kojim su ovi stanari suočeni već tjednima.

Foto: Bljesak.info / Ovo je dobro, kako je inače

''Inače je to kilometar duga ulica u kojoj pliva kilometar duga rijeka od kanalizacije. Danas se malo povuklo, ali to je samo privremeno. Svakim danom krene negdje oko 10, 11 sati, dok se stanari aktiviraju i onda postaje nesnosno. O smradu da vam i ne govorim'', objašnjava stanarka.

O ovom problemu su više puta, kako navode, upozoravali predstavnike Komunalnih službi Mostara, no do rješenja još uvijek nisu došli.

''Dolazili su oni nekoliko puta, kao nešto pročiste oko šahtova i dok oni odu, stanje se ponovno vrati na isto. Ne znamo zaista što i kome da se obratimo'', govori u očaju stanarka ovog mostarskog naselja.

Uz stanare, u ovom naselju velik je dio i poslovnih prostora, smještenih većinom u prizemlju ovih zgrada, kojima, kako govore, uz privatni, trpi i poslovni život.

Foto: Bljesak.info / Poslovni prostori smješteni u prizemlju
Kopirati
Drag cursor here to close