Dajmo da voze

Federacija kupuje 24 službena vozila

Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 10. 2019. u 12:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine odobrila je Službi za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine nabavku 24 službena putnička automobila.

Kako je navedeno u odluci, sredstva potrebna za nabavku vozila osigurana su u proračunu Federacije Bosne i Hercegovine za 2019. godinu, sa razdjela 1202 i ekonomskog koda 821321 - Motorna vozila - planirani iznos od 1.000.000,00 KM za potrebe organa i tijela Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i 80.000,00 KM za potrebe Službe za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine.

Kako je navedeno, za realizaciju ove odluke zadužuju se Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine i Ured potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine, Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova, FENA - Federalna novinska agencija, Federalni zavod za poljoprivredu, Ustavni sud Federacije Bosne i Hercegovine, Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine, Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine i Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, svako u okviru svoje nadležnosti.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close