50.000 KM

Federacija BiH utopljava Dom kulture u Novom Travniku

Načelnik općine Refik Lendo kazao je kako su, na zgradi Doma kulture, do sada završeni krov i fasada, te da slijedi zamjena kompletne stolarije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 06. 2018. u 15:48 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugovor o sufinanciranju utopljavanja zgrade Doma kulture u Novom Travniku, u vrijednosti od 50.000 maraka, potpisali su u petak u Novom Travniku federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i načelnik te općine Refik Lendo. 

''Potpisali smo ugovor kojim sufinanciramo ovaj projekt s 50.000 maraka. Definirali smo obveze između Ministarstva i Općine i nadam se da će projekt biti uspješno završen, na zadovoljstvo svih građana koji dolaze u Dom kulture'', kazao je novinarima federalni ministar Josip Martić. 

U izaslanstvu, koje je posjetilo općinu Novi Travnik, bio je i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara koji je istaknuo kako je na sastanku s predstavnicima Općine razgovaralo se o situaciji u Novom Travniku, kao i o projektima, poput izgradnje brze ceste Lašva - Donji Vakuf. 

''Naravno, tu je i ovaj ugovor o sufinanciranju utopljavanja zgrade Doma kulture, kojim smo mi, s razine Federacije BiH, pokazali da želimo pomoći da lokalna zajednica riješi određena pitanja koja nije u stanju rješavati iz vlastitog proračuna'', dodao je Čavara. 

Načelnik općine Refik Lendo kazao je kako su, na zgradi Doma kulture, do sada završeni krov i fasada, te da slijedi zamjena kompletne stolarije. 

''Vjerujem kako će to stvoriti bolji ambijent za sve događaje u Domu kulture i da će, kada dođu hladnija vremena, prostor biti ugodniji i topliji za naše građane'', istaknuo je Lendo.

Kopirati
Drag cursor here to close