Postavljanje u veljači

FOTO | Evo kako će izgledati mostarski Zrinjevac

Početkom veljače, nova igrala bi trebala biti stavljena u park Zrinjevac
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 01. 2021. u 10:53 A.Z. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su u prosincu punom parom krenuli radovi na otklanjanju starih i istrošenih sprava za igranje, s početkom godine i radovi su stali. No po informacijama koje smo dobili iz Gradske uprave, djeca neće puno čekati za novu igraonu.

''Planirana montaža elemenata igraone je početak veljače 2021. godine'', rekao je za Bljesak.info službenik za urbani mobilijar i dekoraciju Grada Adis Rizikalo.


Raspored mobilijara

Kako nam je pojasnio Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove provodi rekonstrukciju dječije igraone u velikom parku Zrinjevac.

''Za rekonstrukciju dječije igraone u parku Zrinjevac je proveden postupak Javne nabavke konkurentskim putem, kojim je izabran najpovoljniji ponuđač koji je zadovoljio Tehničke uslove, a to je GLOVIS d.o.o. Zenica.

Novi mobilijar, u koji spadaju klackalice, tobogani, ljuljačke i vrtuljci, po njegovim riječima, nabavljaju se za 25.693,20 KM. ( sa PDV-om)

''Planirano je da se rade tri zasebne cjeline-ostrva sa elementima prilagođenim uzrastu djece: (3 god. 3+god. i 5+god) kado bi svaka skupina imala svoj prostor za igru'', pojansio je Rizikalo.


Igračke

Kopirati
Drag cursor here to close