Posjeta Izaslanstva

Europljani stigli u kontrolu mostarskog pročistača

Cilj posjete bio je, navode, na mjestu događaja uvjeriti se o sadašnjem stupnju realizacije projekta, problemima u tijeku probnog rada postrojenja te poduzimanje žurnih aktivnosti da postrojenje bude u stalnom radu
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 03. 2019. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR Grad Mostar / Posjeta Izaslanstva EU mostarskom pročistaču

Izaslanstvo Europske unije u BiH predvođena Richardom Mášom, šefom Kooperacija (Izaslanstva EU u BiH) sa suradnicima i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima održali su u utorak dvosatni sastanak na lokaciji postrojenja za tretman otpadnih voda u Mostaru, priopćeno je iz Grada.

Foto: Grad Mostar / Posjeta Izaslanstva EU mostarskom pročistaču

Cilj posjete bio je, navode, na mjestu događaja uvjeriti se o sadašnjem stupnju realizacije projekta, problemima u tijeku probnog rada postrojenja te poduzimanje žurnih aktivnosti da postrojenje bude u stalnom radu.

Na sastanku su u razgovorima osim šefa Kooperacija (Delegacija EU u BiH) Máše i gradonačelnika Bešlića, sudjelovali i predstavnici PIT Tima Vodovoda Mostar, te predstavnici, navode, izvođača radova na pročistaču, grčke kompanije AKTOR.

Foto: Grad Mostar / Posjeta Izaslanstva EU mostarskom pročistaču

Nakon sastanka upriličen je zajednički obilazak lokacije postrojenja za tretman otpadnih voda, a sve s ciljem kako bi na samom postrojenju stekli uvid kako teče proces prerade otpadne vode, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close