Ulaganja

Elektroprivreda HZHB investira više od milijun KM u Čitluk

JP Elektroprivreda HZHB na području poslovnice Elektro Čitluk planirala je u 2018. godini investirati 656.700 maraka iz kreditnih sredstava Europske investicijske banke (EIB) u realizaciju dvanaest projekata na području općine Čitluk, koji su već ugl
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 07. 2018. u 09:29 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Čitluku je u srijedu održan sastanak između izvršnog direktora za distribuciju električne energije u JP Elektroprivreda HZHB Ilije Bakalara i načelnika Općine Čitluk Marina Radišića na kojemu se razgovaralo o projektima koji su već realizirani, kao i o projektima čija je realizacija planirana s ciljem sigurnije i kvalitetnije opskrbe električnom energijom krajnjih korisnika.

JP Elektroprivreda HZHB na području poslovnice Elektro Čitluk planirala je u 2018. godini investirati 656.700 maraka iz kreditnih sredstava Europske investicijske banke (EIB) u realizaciju dvanaest projekata na području općine Čitluk, koji su već uglavnom realizirani.

Na sastanku se razgovaralo i o planovima ulaganja dodatnih sredstava iz tog izvora financiranja, tako da će u budućem razdoblju investicije Elektroprivrede HZHB financirane sredstvima iz kredita EIB-a na području općine Čitluk premašiti 1,3 milijuna maraka.

Bakalar je, također, najavio planirane investicije za 2018. godinu u petnaestak projekata na području općine Čitluk čiju će realizaciju Elektroprivreda HZHB financirati iz vlastitih sredstava.

Za te projekte uskoro je planirano raspisivanje natječaja, a ukupna investicijska vrijednost procjenjuje se na više od milijun konvertibilnih maraka, priopćeno je na službenoj stranici Općine Čitluk.


Kopirati
Drag cursor here to close