Intera TP

Code Hub Mostar otvara svoja vrata

Code Hub Mostar je jedan od četiri coworking prostora koji će se otvoriti u Mostaru, Nikšiću, Tuzli i Zadru kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 03. 2018. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvaranje prvog coworking prostora u središtu Mostara u vlasništvu INTERA Tehnološkog Parka  već je neko vrijeme tema razgovora svih onih koji su u potrazi za idealnim prostorom u kojem će svoje ideje pretočiti u stvarnost.

Ugodna atmosfera, suvremeno opremljen prostor, mnoštvo kontakata i pristup mentorskoj mreži bit će glavne karakteristike Code Hub-a Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Posljednji dani ožujka su rezervirani za prvi Code On meetup koji predstavlja dvodnevni događaj na kojem će se svi ključni akteri i zainteresirani korisnici upoznati s radom Code Hub-a Mostar, priopćeno je.

Prvi dan meetupa je rezerviran za svečano otvorenje prostora koje će se upriličiti u četvrtak, 29.3.2018. godine u 14h. Svečano otvorenje će okupiti ključne aktere projekta CODE, partnere INTERA Tehnološkog Parka te predstavnike fakulteta, IT klastera Mostar Software City, lokalnih poduzeća i javnih institucija. Svi će oni tijekom kratkog druženja imati priliku od relevantnih govornika čuti o značaju pokretanja coworking prostora za Mostar.

Svim zainteresiranim korisnicima Code Hub Mostar će svoja vrata otvoriti u petak, 30.3.2018. godine na Danu otvorenih vrata. Od 8h do 16h svi će posjetitelji imati priliku čuti što ih očekuje u ovom prostoru koji se prostire na više od 130 kvadratnih metara površine.

 Osim radnih mjesta, korisnici će moći koristiti i salu za sastanke, salu za razgovore i pozive, kuhinju i kutak za opuštanje, a imat će i pristup networking događajima i savjetima stručnjaka s kojima INTERA TP surađuje dugi niz godina.

Cijelo vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata članovi tima Code Hub-a Mostar će biti na raspolaganju posjetiteljima odgovoriti na postavljena pitanja, a u 10h, 12h i 14h bit će organizirane posebne polusatne prezentacije rada Code Hub-a Mostar.  U podne će se i održati izvlačenje troje sretnih dobitnika koji će osvojiti besplatni online tečaj web dizajna koje su za njih osigurali poduzeće LINK group i ITAcademy.

U Code Hub Mostar dobrodošli su svi timovi s poslovnim idejama, startupi, IT poduzeća i stručnjaci, ali i pojedinci, studenti, freelanceri, digitalni nomadi i turisti. Svima njima će INTERA TP svojim znanjem i iskustvom olakšati prve korake u poslovnom svijetu, a ovaj prostor učiniti idealnim mjestom za ostvarivanje ciljeva i snova.

Code Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Code Hub Mostar, koji je u vlasništvu INTERA Tehnološkog Parka, nalazi se u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. U prostoru, koji se prostire na više od 30 kvadratnih metara površine, nalazi se 30 radnih mjesta, dvije sobe za pozive, sala za sastanke, prostor za opuštanje i kuhinja. Osim infrastrukture, svi korisnici na raspolaganju imaju dodatnu računalnu opremu i internet.

U Code Hub-u će se organizirati meetupi, radionice i networking događaji, a korisnici će imati pristup i mentorskoj podršci i informacijama, a sve će to rezultirati osjećajem pripadnosti zajednici. Korištenje Code Huba Mostar je besplatno do kraja 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close