Potpisani ugovori

Čitluk: Preko 800 tisuća za izgradnju kanalizacijske mreže

Ukupna vrijednost radova koji su predmet ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i spomenutog konzorcija s PDV-om iznosi 813.354,60KM.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 05. 2018. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Čitluk / Potpisivanje ugovora

Ugovor o javnoj nabavi radova – Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskog voda K6 i K1 u naseljenim mjestima Međugorje i Bijakovići potpisali su danas načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Mladen – Ante Bukmir, predstavnik konzorcija Bumat d.o.o. Čapljina, Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i Bujice d.o.o. Konjic.

Ukupna vrijednost radova koji su predmet ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i spomenutog konzorcija s PDV-om iznosi 813.354,60KM.

Odredbom potpisanog ugovora planirani rok za okončanje radova je 270 dana od datuma početka radova, navedeno je na stranici Općini Čitluk.

Projekt izgradnje kanalizacijske mreže proglašen je strateškim za općinu Čitluk i napreduje planiranom dinamikom. Već ranije počeli su radovi na izgradnji dva kraka kanalizacije u Međugorju i Bijakovići, koji omogućavaju priključenje novih korisnika na kanalizacijski sustav, a nakon današnjeg potpisivanja ugovora uslijedit će izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskih vodova K1 i K6.

Uz načelnika Marina Radišića i Mladena – Antu Bukmira, potpisivanju ugovora nozočili su Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Ivica Dodig, direktor tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i predstavnici JP Broting.

Kopirati
Drag cursor here to close