Devet ploča

Čapljina: Oglasne ploče stigle u mjesne zajednice

Ploče su dobile MZ Domanovići, Opličići, Tasovčići, Prćavci, Svitava- Bajovci, Čeljevo, Bobanovo Naselje, Dračevo i Gnjilišta
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 02. 2018. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za građansku suradnju, u sklopu projekta Action SEE, koji financijski podržava Europska unija, dodijelio je oglasne ploče mjesnim zajednicama s područja općine Drvar, Livno, Tomislavgrad, Posušje, Grude i Čapljina. Mjesne zajednice, iz navedenih općina su imale mogućnost aplicirati, te na osnovu kvalitetno popunjene aplikacije dobiti oglasnu ploču.

Cilj postavljanja oglasnih ploča je uspostavljanje kvalitetnije komunikacije između MZ i lokalnog stanovništva, te osiguravanje boljeg funkcioniranja mjesnih zajednica, piše Radio Čapljina.

Centru za građansku suradnju dostavljeno je ukupno 27 popunjenih aplikacija, najviše ih je stiglo iz čapljinske općine, sve mjesne zajednice koje su aplicirale su i dobile oglasne ploče. Što se tiče Čapljine ploče su dobile MZ Domanovići, Opličići, Tasovčići, Prćavci, Svitava- Bajovci, Čeljevo, Bobanovo Naselje, Dračevo i Gnjilišta.

Kopirati
Drag cursor here to close