Kombi

Bez naknade: Općina Čitluk dala u najam vozilo HGSS-u

Općine Čitluk nabavila je kombi vozilo marke Opel Vivaro te ga je nakon nabave dala u najam bez naknade HGSS Čitluk – Međugorje.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 05. 2018. u 16:12 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Čitluk / Donacija vozila

Općina Čitluk i Hercegovačka gorska služba spašavanja Čitluk-Međugorje danas su sklopile ugovor o najmu vozila. Naime, Općine Čitluk nabavila je kombi vozilo marke Opel Vivaro te ga je nakon nabave dala u najam bez naknade HGSS Čitluk – Međugorje.

Ugovor o najmu vozila kojim su regulirani međusobni odnosi između Općine Čitluk i HGSS Čitluk – Međugorje potpisali su načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Žarko Pehar, voditelj HGSS Čitluk- Međugorje. Potpisivanju ugovora nazočio je Ivan Ostojić, pomoćnik načelnika iz Službe za civilnu zaštitu, kao i članovi HGSS Čitluk-Međugorje Nikola Pekić i Danijel Ljoljo, navedeno je na stranici Općine Čitluk.

Prilikom uručivanja ključeva vozila, načelnik općine Čitluk Marin Radišić kazao je kako Općina Čitluk prepoznaje i cijeni aktivnosti HGSS Čitluk-Međugorje te da na ovaj način želi dati svoj doprinos poboljšanju uvjeta za nastavak nesebičnog djelovanja članova HGSS Čitluk – Međugorje.

Uz zahvalu, Žarko Pehar, voditelj HGSS Čitluk – Međugorje, kazao je kako će spomenuto kombi vozilo HGSS Čitluk-Međugorje služiti za prijevoz članova i opreme na intervencije.

Kopirati
Drag cursor here to close