Ljubo u slavljeničkom raspoloženju

Bešlić: Pobjeda Mostara u kampanji Eurowingsa je otvaranje prema Europi

'' Pobjeda Mostara u kampanji Eurowingsa je otvaranje Mostara prema Europi. Riječ je dolasku renomirane i pouzdane europske grupacije To je privilegija za sve građane Mostara”, rekao je Bešlić.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 10. 2017. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Prije svega htio bih se zahvaliliti svim sugrađanima Mostarkama i Mostarcima, ali i svim onima diljem svijeta koji su ovaj sat vremena proveli uz svoje uređaji i dali glas za Mostar. Zahvalio bih se i kompaniji Eurowings koji su na moju zamolbu dali Mostaru šansu da se natječemo. Pobjeda Mostara u kampanji Eurowingsa je otvaranje Mostara prema Europi. Riječ je dolasku renomirane i pouzdane europske grupacije  To je privilegija za sve građane Mostara”, prokomentirao gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić pobjedu Mostara u dolasku Eurowingsa u Grad na Neretvi.

Podsjetimo, Eurowings će od ljeta 2018. godine letjeti iz Mostara. Odlučili su tako korisnici Facebooka, koji su Gradu na Neretvi pobjedu donijeli u glasovanju uživo, kada je Mostar ''presudio'' najvećem konkurentu, irskom Shannonu, sa 6 % razlike.

Mostar je osvojio 38% glasova, na drugom mjestu je irski Shannon sa 32% glasova, dok je pobjednik iz prvog kruga, talijanski Trapani, završio na trećem mjestu sa 30% glasova.

Kopirati
Drag cursor here to close