Gradonačelnik Mostara

Bešlić o vjetru: Nemojte očekivati da ja sve znam i da ja radim

Kazao je kako nisu postignuti svi uvjeti za proglašenje elementarne nepogode ističući kako možda u pojedinim manjim dijelovima grada jeste ali da to nije tako velika brojka u odnosu na cijeli grad.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 02. 2019. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić danas je u izjavi novinarima kazao kako nisu postignuti svi uvjeti za proglašenje elementarne nepogode ističući kako možda u pojedinim manjim dijelovima grada jeste ali da to nije tako velika brojka u odnosu na cijeli grad.

''Za pojedine dijelove grada znam ali za pojedine ne znam. Ja nisam obišao cijeli grad pa ne znam sve'', kazao je Bešlić napominjući da će na današnjoj konferenciji za novinare Služba za civilnu zaštitu iznijeti sve informacije o posljedicama nevremena.

Na pitanje novinarke zašto se nitko iz Službe za civilnu zaštitu nije javljao novinarima osim vatrogasaca, Bešlić je kazao kako je to pitanje za Službu.

''Dao sam nalog za konferenciju i naložio sam da javnosti iznesu sve informacije. Nemojte očekivati da ja sve znam i da ja radim'', kazao je napominjući da su komunalne službe proteklog vikenda radile u onom obujmu koji one mogu.

Bešlić je također najavio i akciju čišćenja grada i ovim putem pozvao sugrađane da u subotu 2. ožujka zajedno s komunalnim poduzećima i ljudima koje će grad angažirati podrže ovu proljetnu akciju.

''Ima puno oborenih stabala, porušenih znakova i prevrnutih kontejnera, to zahtjeva jednu širu društvenu aktivnost. Dolazi proljeće i podržimo ovu akciju kako bi nam grad izgledao ljepše i urednije'', kazao je.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close