Radovi danima stoje

Bazen u Mostaru ostaje i dalje otvoren

Nakon što su se postavile cijevi i zatrpale rupe, radovi stoje.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 11. 2017. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanacija 'bazena' u mostarskom naselju Centar dva iza škole Ilije Jakovljevića krenula je 26. listopada, no sudeći po brzini radova, školarci i stanovnici će ''zaplivati'' i ove zime.

Nakon što su se postavile cijevi i zatrpale rupe, radovi stoje.

''Problem je u tome sto već danima nitko ne dolazi i sve stoji nedovršeno. Ponašanje odgovornih je katastrofalno, pod odgovorne smatram na općenito stanje u gradu'', napisao nam je čitatelj i stanovnik ovog naselja.

Podsjetimo, i početak radova donio je probleme, jer su se građani žalili na nezaštićeno gradilište, koje je izazivalo opasnost za učenike.

''Gradilište nije ograđeno, a obilježeno je malim vrpcama koje je otpuhao i najobičniji vjetar. Nema gradilišne table, ne zna se tko i u skladu s kojim odobrenjem izvodi radove niti komu bih mogla poslati svoj apel osim medijima'', napisala nam je ranije čitateljica koja se žalila na izvođenje radova.

  / Nezaštićeno gradilište pored škole

Valja podsjetiti i da je Hilmo Đidelija, šef Službe za inspekcijske poslove ranije za Bljesak.info rekao kako je prije početka radova Komunalnoj službi naloženo da sanira spomenuti prostor.

U Proračunu Grada Mostara pod stavkom ''Uređenje prostora iza OŠ Ilije Jakovljevića '' stoji iznos od 250.000 KM, koji Grad u ovoj godini planira izdvojiti.

Inače, u zimskom razdoblju, ova lokacija popliva do te mjere da je nemoguće tim dijelom prolaziti. Prve kiše stvore i blato koje se dalje unosi u haustore stambenih zgrada, a prometnica koja stanarima služi kao pristupni put do zgrada, u lošem je stanju i puna rupa, tako da je sanacija toga dijela nužna.

  / Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close