Gradnja parkinga

Bageri u pogonu: Počeli radovi na izgradnji parkinga u Mostaru

Počeli su radovi na izgradnji parkinga iza zgrade Vlade.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 02. 2018. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Počeli su radovi na izgradnji parkinga iza zgrade Federalne vlade u Mostaru. Radove po odluci Grada Mostara izvodi Javno poduzeće 'Komunalno'", rekla je za Bljesak.info Marina Deronjić.

Esad Pobrić iz JP' Komunalno' je za Bljesak.info rekao kako se točan završetak radova ne može znati zbog vremenskih uvjeta.

Podsjećamo, ranije je u razgovoru za Bljesak.info Darko Knezović, vršitelj dužnosti direktora 'Mostar parkinga' najavio da će se na ovom mjestu napraviti novi izvanulični parking. Ovaj prostor trebao bi se urediti i ograditi rampama.

''Imamo plan za nova parking mjesta. Jedno od tih mjesta će biti iza zgrade Vijećnice, što ćemo urediti s naplatnim rampama, zatim iznad Hrvatskog narodnog kazališta i zgrade institucija Federacije, gdje će se prostor urediti. Sve to će biti privremena rješenja, ali poslužit će svrsi'', kazao je tada Knezović.

''Cilj nam je napraviti zatvorene izvanulične parkinge koje ćemo osposobiti, tražimo nove lokacije i ovo do sada što smo testirali i uradili dobili smo pozitivne reakcije građana'', kazao je Knezović. 

Kopirati
Drag cursor here to close