Ima da nema magle

Zračna luka Sarajevo rješava problem magle na pisti u zimskom razdoblju

Ministru i njegovim suradnicima predstavljeni su rezultati sastanka u Sofiji, novi sustav za rješavanje pitanja magle na pisti Aerodroma Sarajevo te opći plan aktivnosti Aerodroma Sarajevo.
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 03. 2018. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar komunikacija i prometa BiH Ismir Jusko održao je sastanak sa generalnim direktorom Zračne luke Sarajevo Arminom Kajmakovićem i direktorom Odjela upravljanja sustavima Zračne luke Sarajevo Nerminom Zijadićem.

Na tragu inicijative ministra Juska proistekle sa sastanka sa ministrom prometa, informacijskih tehnologija i komunikacija Republike Bugarske Ivaylom Moskovskim, predstavnici Zračne luke Sarajevo održali su nedavno u Sofiji sastanak sa nadležnim tijelom za zračni promet u Bugarskoj - BULATSA.

Na tom su sastanku razmijenjena iskustava u oblasti zračnog prometa, s posebnim naglaskom na rješavanje problema magle u zračnim lukama u zimskom razdoblju.

Na današnjem sastanku u Ministarstvu, direktor Kajmaković i njegov suradnik Zijadić predstavili su ministru Juski i njegovim suradnicima rezultate sastanka u Sofiji, novi sustav za rješavanje pitanja magle na pisti Zračne luke Sarajevo te opći plan aktivnosti Zračne luke Sarajevo u slijedećem razdoblju.

Ministar Jusko je dao punu podršku menadžmentu Zračne luke Sarajevo i iskazao otvorenost i spremnost za provođenje njihovih aktivnosti koje se mogu obavljati u suradnji sa Ministarstvom.

Kopirati
Drag cursor here to close