www.odmoriubih.ba

Poziv medijima na predstavljanje inicijative ''Odmori u BiH'' i marketing kanala bh. turizma

Kao temeljni dio Inicijative kreirana je inovativna i robusna web platforma www.odmoriubih.ba, koja je marketinški (prodajni i promotivni) kanal bh. turizma.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 07. 2020. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inicijativa Odmori u BiH 9. srpnja u 21.00 sati u baštama ispod najprepoznatljivijeg simbola BiH Starog mosta u Mostaru organizira završni događaj predstavljanja ove Inicijative koja je osmišljena kako bi bila svojevrsna ''prva pomoć'' u turističkom sektoru Bosne i Hercegovine.

Relevantne procjene govore kako će bh. turistički sektor u vremenu nakon pandemije Covid-19 morati prvenstveno biti usmjeren na domaće i regionalno tržište.

To je, zapravo, niz aktivnosti na razvoju, povezivanju, promociji i prodaji turističke ponude BiH, koje imaju za cilj pomoći bh. turizmu da svoj potencijal što bolje predstavi domaćem i regionalnom, a potom, kada ono ponovo bude aktualno, i međunarodnom tržištu.

Kao temeljni dio Inicijative kreirana je inovativna i robusna web platforma www.odmoriubih.ba, koja je marketinški (prodajni i promotivni) kanal bh. turizma, priopćili su iz Inicijative. 



 

Kopirati
Drag cursor here to close